MENIU

Mirel Palada l-a bătut pe senatorul Mihai Goțiu, într-un studio tv. Goțiu: ”M-a lovit cu pumnul”

Caz fără precedent, într-un studio tv. Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului, l-a lovit cu pumnul în față pe senatorul USR, Mihai Goțiu, în pauza publicitară a unei emisiuni difuzate la postul B1 TV. Cei doi s-au contrazis, anterior, în direct, pe temele abordate în emisiune.

Informația a fost confirmată și de moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, imediat după incident:

"Din păcate pe pauza publicitară s-a  întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul", a anunțat Nadia Ciurlin, moderatoarea postului.

Totodată, Mihai Goțiu a confirmat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, cele întamplate și a spus că va depune plângere la Poliție împotriva lui Palada.

Apoi, în cadrul unei alte emisiuni, la postul B1 Tv, Mihai Goțiu a relatat scena agresiunii:

"Ce s-a întâmplat e foarte urât și foarte nasol ca și gest în sine și ca și comportament. Acum vreau să îi liniștesc, inclusiv pe cei care s-au uitat în prima parte la emisiunea Nadiei Ciurlin și își făceau probleme și primesc non-stop mesaje și întrebări dacă sunt bine. Am pățit lucruri și mai rele, am suferit leziuni și mai dure, sunt ok, o să mă duc la IML cum ies de aici.

În prima parte a emisiunii, domnul Palada a intervenit de mai multe ori peste mine și am spus că acesta este unul din motivele pentru care am intrat în politică, pentru că m-am săturat de un nesimțit care intră peste tine și nu te lasă să vorbești. Nadia mi-a atras atenția la limbaj, am spus că da îmi asum acest limbaj pentru că asta este definiția de dicționar a unui comportament nesimțit.

S-a încheiat discuția și în pauză domnul Palada a spus ca nu cumva să mai îndrăznesc să spun că e nesimțit că vedem după emisiune. Și am spus că dacă va continua să intre peste mine și să nu mă lase să vorbesc voi atrage atenția că asta este comportamentul nesimțit. Moment în care a sărit, m-a lovit cu pumnul. Colegii dumneavoastră de studio de abia l-au desprins de pe mine și l-au condus către ieșire", a povestit Mihai Goțiu, potrivit b1tv.ro