MENIU

Mircea Geoană: Cine ţine cu coruptul nu mai are ce căuta la putere în România

<p>&nbsp;Mircea Geoană: Cine ţine cu coruptul nu mai are ce căuta la putere &icirc;n Rom&acirc;nia</p>

Fostul lider PSD, Mircea Geoană, a explicat în cadrul emisiunii Realitatea TV Jocuri de Putere, că nu este posibil ca un premier să fie inculpat pentru corupţie de patru luni şi să fie în continuare "ţinut în spate".

"Guvernul funcţionează ca zombii aceia din videoclipul lui Michael Jackson care ies din morminte şi dansează", a spus acesta.

De asemenea, fostul lider PSD a mai spus că congresul PSD este nu este unul adevărat. "Adevăratul congres va fi atunci când PSD-ul va da ochiii cu electoratul", a completat acesta, explicând că dacă se voia ca alegerile în PSD să fie democratice, Liviu Dragnea nu trebuia să fie pus în funcţia de preşedinte interimar cu drepturi depline.

"Partidul asta nu mai este PSD. Au scăpat de mine de teama unui moment ca acesta. Sunt oameni buni în partid. Faptul că ei tac, că se complac şi nu acceptă că trebuie ca partidul să se schimbe este împotriva electoratului", a declarat Mircea Geoană.

Conform acestuia, nu se mai poate aşa şi că dacă vrem să schimbăm ceva în România trebuie să începem de la partidele politice. "Partidele spun dacă o ţară este curuptă sau nu. Cei care doresc să îl susţină pe Victor Ponta aleg, în mod greşit, direcţia coruptă", a spus Mircea Geoană, continuând că partidul pe care îl conduce, PSRo, va vota "pro" la moţiunea de cenzură.

"Cei care votează cu Victor Ponta se exlud din orice viitoare majoritate. Problema se pune dacă apărăm sau nu corupţia, nu mai se pune dacă rămânem sau nu la putere", a mai spus acesta.

"Este un moment în care se separă apele. Cine votează cu corupţia nu mai are ce căuta la putere în România. Cine ţine cu coruptul să stea cu el în opoziţie", a mai declarat Mircea Geoană.