MENIU

”Miracolul” Dragnea, din spital pe ringul de dans. ”Mai e vreun fraier care îl crede?”

Lui Liviu Dragnea i-au trecut ca prin farmec durerile de spate. Oaspete de seamă la nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu, Liviu Dragnea a invitat-o la dans pe mai tânăra sa iubită, Irina Tănase. 

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, durerea de spate l-a împiedicat pe Liviu Dragnea să meargă la Înalta Curte. Trebuia să fie audiat în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Socială din Teleorman.

Şeful PSD şi-a luat însă o scutire medicală pe care avocatul său a adus-o la Înalta Curte.

La acea vreme, Codrin Ştefănescu, secretarul general al Partidului, anunţa că Dragnea ar avea dublă hernie de disc şi că medicii i-ar fi pus două branule. La nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu, şeful PSD n-a dat semne că ar mai avea dureri - lucru observat şi de adversarii săi politici.

Ludovic Orban, dezlănțuit după nunta Olguței Vasilescu: ”Ăștia sunt păgâni, nu atei”

”Am văzut ca dl Dragnea a fost foarte afectat de durerea de spate. A jucat ţonţoroiul acolo. Şi ma gândesc: mai e vreun fraier care îl crede pe Dragnea? Era foarte bolnav. Am înţeles că a jucat ţontoroiul cu durerea de spate. Vă spune cineva care are probleme cu spatele, nu îţi arde de sârbă şi de hora”, a spus VICTOR PONTA, preşedintele ProRomânia.

La nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda, Liviu Dragnea a dansat cu mai tânăra sa iubită Irina Tănase.

Și internauții l-au criticat pe Dragnea și pe Irina Tănase, pentru că nu și-au ținut cum trebuie paharele cu vin.

Codul Bunelor Maniere spune că “paharul de vin sau şampanie se ţine întotdeauna de picior şi nu direct de cupa, asta pentru a evita încălzirea paharului şi, evident, încalzirea bauturii. Piciorul paharului trebuie fixat între degetul arătător şi cel mare”.