MENIU

Ministrul Economiei a verificat personal ROMAERO, după scandalul aeronavelor: „Nu voi mai tolera nicio zi de stat degeaba"

Florin Spătaru - ministrul Economiei

Florin Spătaru - ministrul Economiei a fost la ROMAERO, companie din subordinea ministerului, după ce Autoritatea Aeronautică Civilă Română a ridicat suspendarea activităţii întreţinere a aeronavelor.

„Am ales să merg personal la ROMAERO pentru a lua pulsul activităţii companiei după ce am primit vestea că Autoritatea Aeronautică Civilă Română a ridicat suspendarea organizaţiei de întreţinere şi a aprobat repunerea în drepturi a privilegiilor ROMAERO. Nu am fost întâmplător să discut cu managementul acestei companii, ci pentru că nu voi mai tolera nicio zi de "stat degeaba" în detrimentul ROMAERO”, a scris, luni seară, pe Facebook, Florin Spătaru.  

„Le-am explicat directorilor că voi supraveghea personal calendarul de îndeplinire a Planului de #Reorganizare a companiei din subordinea Ministerului, pe care l-am inițiat şi aprobat în #Guvern.

Totodată, am cerut ca săptămâna aceasta să-mi fie aduse la cunoştință situația tuturor contractelor în derulare la ROMAERO.

Vreau să-i asigur pe toți cei care şi-au exprimat diverse opinii în legătură cu "destinul" ROMAERO că societatea îşi va continua activitatea în subordinea Ministerului Economiei, cel puțin cât timp voi fi ministru”, a mai spus Spătaru.

Mai multe articole despre:
spataru romaero control