MENIU

Mihai Tudose: "Salariul meu încape într-un plic subţire. Sunt căsătorit, dispare repede"

Premierul Mihai Tudose îşi menţine neîncrederea în bănci şi carduri. Acesta a explicat marţi seară, într-un interviu la TVR, motivul pentru care nu are nevoie de un cont bancar. Potrivit acestuia, salariul de prim-ministru i-ar încăpea într-un „plic subţire”. Tudose a mai făcut o dezvăluire: nu a făcut niciodată cumpărături online, anunţă Adevarul. 

Întrebat unde îşi ţine banii, premierul a arătat spre buzunar.

„Uite, aici! Aveţi impresia că este un salariu atât de mare ca prim-ministru să umbli cu două sacoşe după tine? Am o veste proastă: încape într-un singur plic subţire (...) Mai e ceva. Sunt şi căsătorit, dispare repede”, a explicat Tudose.

Ulterior, premierul a fost provocat să răspundă dacă a făcut vreodată cumpărături online sau dacă a plătit facturi pe Internet. Acesta a răspuns negativ, adăugând că „fiecare cu treaba lui. Vrea să-şi ia salamul online, să şi-l ia online”.

Prim-ministrul a mai fost întrebat despre declaraţiile sale referitoare la sistemul bancar. Acesta a subliniat că nu a atacat băncile şi că „ele reprezintă un element foarte important în orice economie. Eu nu înţeleg cum unele pot fi în regulă, altele nu”, făcând referire la taxa de administrare pentru anumite conturi.