MENIU

Mihai Tudose: Nu a fost un război, nu este un câştigător

<p>Octav Ganea/ INQUAM</p>

Mihai Tudose a spus că, imediat după ce au primit citaţiile la DNA, Sevil Shaideh şi Rovana Plumb i-au prezentat demisiile, pe care el nu le-a acceptat și că nu are nimic să le reproşeze celor două.

"Atât Sevil, cât şi Rovana au venit la mine după ce au primit citaţiile la DNA să îşi dea demisia. Le-am oprit, l-am sunat pe Liviu. Nu am nimic să le reproşez. Sper că Sevil va accepta să lucreze în continuare în aparatul guvernamental", a spus premierul Tudose.

El a mai susţinut că "nu a fost un război, nu este un câştigător".

Premierul a mai spus că speră ca Sevil Shhaideh va accepta să lucreze în aparatul guvernamental, fiindcă este "extraordinar de bună pe ceea ce face":

"Am reușit să le oprim, tocmai pentru a nu fi un semnal de degringoladă în Guvern, dar cele două colege au ajuns la limita răbdării. În special Sevil o ține așa din decembrie. N-am absolut nimic (...) să le reproșez, ba mai mult (...), sper că Sevil va accepta să lucreze în aparatul guvernamental, fiindcă chiar este extraordinar de bună pe ceea ce face", a spus Tudose, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

"Au spus că în primul rând nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare și de a afecta activitatea guvernamentală", a spus Dragnea.

Ce au declarat Shhaideh şi Rovana Plumb după şedinţa furtunoasă de la PSD

Mai multe articole despre:
premier demisii Mihai Tudose