MENIU

Mihai Tudose: Îmi menţin poziţia. Este nevoie de o restructurare guvernamentală

Premierul Mihai Tudose a ajuns la sediul PSD, unde are loc şedinţa CEX, acesta afirmând că îşi menţine părere în ceea ce priveşte nevoia unei restructurări guvernamentale. 

Întrebat dacă este nevoie de o restructurare, Mihai Tudose a răspuns: "Eu aşa am spus. Îmi menţin poziţia".

De asemenea, Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, a declarat luni, înainte de şedinţa Consiliului Naţional Executiv al PSD, că este nevoie de o restructurare totală a administraţiei centrale şi a Guvernului, deoarece acum aparatul central este foarte încărcat.

"PSD are guvernarea şi are mari responsabilităţi. Trebuie să facem spitale, trebuie să facem autostrăzi, trebuie asigurate pensiile, salariile românilor şi pentru asta trebuie discutat. (...)Vă spun că să ducem la capăt programul de guvernare este nevoie de o retructurare totală a administraţiei centrale şi implicit a Guvernului. Aparatul central este foarte încărcat şi trebuie eficientizat astfel încât să ne ţinem promisiunile în faţa românilor", a declarat Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, înainte de şedinţa CEx al PSD.

Legat de discuţiile cu premierul Mihai Tudose, pe care le-a avut luni dimineaţa la sediul Guvernului, Oprişan a afirmat că acestea sunt legate de unele probleme din Vrancea.

"Am nişte probleme guvernamentale la Vrancea pe care trebuie să le discut cu premierul", a spus Oprişan.

Conducerea PSD se reuneşte astăzi la ora 14:00 pentru a decide soarta Guvernului Tudose. Mai multe informaţii despre acest subiect găsiţi AICI

Mai multe articole despre:
guvern PSD Tudose