MENIU

Sorina Pintea, informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose

Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose, vicepreşedintele Pro România, a fost transportat de urgență, marți după-amiază, la spital. Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic masiv. Sorina Pintea a oferit detalii despre starea de sănătate a fostului premier.

UPDATE: Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, că Mihai Tudose se simte bine, dar că a fost anunţată că acesta nu mai doreşte să fie furnizate informaţii privind starea lui de sănătate.

"Mihai Tudose este bine, dar am fost anunţată că nu mai doreşte să dăm date despre starea lui de sănătate, din acest moment. Dar e bine că s-a terminat bine", a afirmat Sorina Pintea, citată de Agerpres.

Fostul premierul Mihai Tudose rămâne internat la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală. Medicii i-au montat două stenturi după ce a făcut infarct. 

Mihai Tudose a postat pe facebook și un mesaj prin care transmite ca este bine și că incidentul a avut loc pe fondul oboselii. 

Mihai Tudose se afla la o întâlnire cu mai mulți lideri politici din partid, în care era sărbătorit Nicolae Bănicioiu, când i s-a făcut rău. Acesta le-ar fi spus colegilor că nu mai poate să respire. După ce Bănicioiu i-a acordat primul ajutor, au chemat ambulanța și fostul premier a fost preluat și transportat spre spital.

Tudose a fost dus la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu", din Capitală.

Potrivit ministrului Sănătății, Sorina Pintea, Tudose a făcut un infarct miocardic masiv. Medicii l-au operat de urgență și i-au montat două stenturi. Acesta este conștient și cooperant.

"Mihai Tudose s-a simțit rău, au venit SMURD-ul și Ambulanța. Înțeleg că Mihai este bine, îmi doresc foarte tare ca familia lui să treacă peste acest moment. Avem toată încrederea că Mihai va reveni foarte curând în echipa PRO România pentru că avem nevoie de el. Nu este niciun secret, Mihai era candidatul de pe locul 3 pe lista PRO România, alături de Corina Crețu și de mine. Se întâmplă asemenea evenimente când te aștepți mai puțin. Vreau să mulțumesc medicilor care s-au ocupat de Mihai. Suntem prieteni, suntem o echipă, sunt convins că va trece foarte repede și cu bine peste ce s-a întâmplat.(...) Am avut împreună un program excesiv de încărcat. Probabil că am exagerat cu alergatul în țară", a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă organizată de PRO România. 

Potrivit acestuia, Mihai Tudose a ieșit din momentul acut și este în stare stabilă.

Mihai Tudose a fost premier PSD. Recent, el a trecut la partidul condus de Victor Ponta, PRO România.

Mai multe articole despre:
Mihai Tudose mihai tudose infarct tudose infarct