MENIU

Mihai Tudose, despre ameniţările lui Rogozin: "Are treaba lui, noi ne vedem de treaba noastră"

Premierul Mihai Tudose a declarat, într-un interviu acordat pentru Agerpres, că "industria de Apărare este un domeniu sensibil", însă este un domeniu prin intermediul căruia economia României se poate revitaliza.

"Este în plin proces de reorganizare şi cu investiţii majore şi, da, are legătură foarte mult şi cu înzestrarea Armatei, fiindcă încercăm ca dintre noile achiziţii ale Armatei cât mai multe să fie produse în România sau să aibă şi componente din România. Domnul ministru Fifor acum a preluat ceea ce am început din 2017. Şi semne bune sunt foarte multe", a spus priministrul Mihai Tudose.

Întrebat cum vede ameninţările recente ale oficialilor ruşi la adresa României, acesta a răspund: "Nu ştiu despre ce e vorba. A comentat ceva domnul Rogozin... Noi îi răspundem şi ne trezim în dialog cu el acum. Are treaba lui, noi ne vedem de treaba noastră".

În ceea ce priveşte colaborarea cu preşedintele Iohannis, Mihai Tudose a afirmat: "Am mai discutat la telefon. Am discutat despre Moldova, când am fost în Moldova. Despre orice vizită în străinătate l-am informat. O relaţie normală, instituţională".