MENIU

Mihai Tudose, AVERTISMENT dur: „Unii români vor muri pur și simplu, la iarnă”

Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD - Mihai Tudose, fost premier al României, avansează un scenariu sumbru. „Unii români vor muri pur și simplu, la iarnă. Unii de frig, alții pentru că nu-și vor mai permite tratamentele”, a declarat social-democratul. 

În lumea reală, inflația înseamnă sărăcirea populației, spune fostul premier. Mihai Tudose susține că, în România, criza energetică nu este ca în celelalte țări din Europa.

În România, temperaturile pot ajunge la –20, -30 de grade la iarnă, în timp ce la Bruxelles, în Grecia sau Italia pot fi cel puțin -2 grade. 

„Unii români or să moară, pur și simplu. Unii de frig, alții pentru că nu-și vor mai permite tratamentele corespunzătoare. (…) Domnul Cîțu a spus că românii câștigă 3.500 de euro pe lună și că sunt fericiți. În lumea reală, inflația înseamnă sărăcirea populației. (…) La noi pot fi temperaturi de -20 – -30 de grade la iarnă. La Bruxelles sunt -2. În Grecia, Italia, Spania, cel puțin 2/3 au climă mediteraneană, unde nu e iarnă”, a afirmat Mihai Tudose - europarlamentar PSD.

Mai multe articole despre:
tudose europarlamentar temperaturi