MENIU

Mihai Stănișoară, după ce a demisionat: Drumul pe care îl voi urma nu mai include politica

Rădulescu, despre plecarea lui Stănişoară din PDL: Unii nu suportă opoziţia / Foto: evz.ro

Deputatul Mihai Stănișoară a declarat miercuri că a luat decizia de a demisiona atât din Parlament, cât și din PLR după o îndelungată deliberare și autoanaliză iar drumul pe care îl va urma de acum înainte nu va mai include, cel puțin pentru o perioadă, politica.

Surse parlamentare au declarat pentru AGERPRES că Stănișoară va lucra pentru o companie multinațională.

"Doresc să vă informez despre decizia mea de a demisiona atât din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputaților, cât și din cea de membru al Partidului Liberal Reformator, începând de astăzi, 29 aprilie 2015. După o îndelungată deliberare și autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puțin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară", se arată într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES de Stănișoară.

El a adăugat că este convins că experiența și profesionalismul său vor putea fi puse și de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern și internațional.

"Celor care m-au votat și care mi-au încredințat mandatele de membru al Parlamentului României le mulțumesc și îi asigur de respectul meu și de recunoștința mea. Activitatea politică pe care am desfășurat-o a avut mereu în centru rezolvarea problemelor comunității pe care am reprezentat-o. Le mulțumesc celor cu care am avut onoarea și privilegiul de a colabora în cei 15 ani de serviciu public, administrativ și politic, atât la nivel național, cât și local. Gândurile mele bune se îndreaptă și către reprezentanții mass-media, cărora le urez, cu prețuire, succes și inspirație", a mai spus fostul deputat.

Potrivit unor surse parlamentare Mihai Stănișoară a părăsit Parlamentul pentru a merge să lucreze la o companie multinațională din domeniul armamentului, pentru un salariu "mult mai mare" decât cel din Camera Deputaților.