MENIU

Mihai Răzvan Ungureanu: Suspendarea președintelui, o idee complet fantezistă și costisitoare

Fostul ministru de Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, astăzi, la Poiana Brașov, unde are loc reuniunea Ligii Aleșilor Locali ai Alianței Creștin-Liberale (ACL), că reluarea demersurilor pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, lansată de Călin Popescu Tăriceanu, reprezintă o idee "complet fantezistă" și costisitoare.

"În opinia mea, este complet fantezistă o asemenea idee. Dincolo de argumentul de timp, am să dau altul — argumentul financiar. Înseamnă să faci din nou un referendum și pe noi ne așteaptă alegerile prezidențiale, care sunt oricum costisitoare, ca orice rundă de alegeri într-o democrație. Să mai aduci un referendum în situația asta mi se pare cam mult, înseamnă câteva milioane de euro luate din buzunarele românilor", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit Agerpres.

Totodată, senatorul a ţinut să precizeze că, din punct de vedere politic, poate înțelege demersul lui Călin Popescu Tăriceanu, care, astfel, caută să "facă un pic de zgomot pentru a atrage atenția asupra sa. "