MENIU

Mihai Chirica, reacție ironică după ce presa a scris că și-a mai luat o vilă

Primarul Mihai Chirica s-a mutat într-o altă vilă, parte a unui duplex, gard în gard cu imobilul în care a stat până acum, informează reporteris.ro. Primarul Iașiului a afirmat, la Realitatea TV, însă că vila nu îi aparține, fiind cumpărată de soacra sa în rate. 

UPDATE. Mihai Chirica a afirmat, la Realitatea TV, vila nu aparține lui personal. ”Am locuit cu chirie, m-am mutat într-o altă locuiță pe care a cumpărat în rate soacra mea. O să devină proprietatea ei când va achita ratele. Ne vom muta în propria casă la un moment dat unde vom face o mare petrecere ca să știe lumea unde stă primarul din Iași”, a spus primarul Iașiului.

În luna iunie, tot reporteris.ro a dezvăluit că… bebelușul primarului achiziționase o casă și un teren în buricul târgului. Pruncul avea 11 luni atunci când a cumpărat 836 mp, în zona Centru-Copou. Curator a fost mama primarului, de 74 de ani.

De altfel, Chirica a strâns ceva proprietăți, deși salariul nu i-ar permite așa opulență, scrie sursa citată. Astfel, în 2004, a cumpărat 1.400 de metri pătrați la Bârnova.

În 2005, Chirica a cumpărat alți 306 metri pătrați pe strada Tudor Neculai. În 2008, și-a luat 4.200 mp de pășune la Neagra Șarului, în Suceava.

În 2011, Chirica a achiziționat o vilă de 240 mp pe strada Tudor Neculai, dar și un apartament de 47.650 de euro.

Sursa: evz.ro

Mai multe articole despre:
primar Iaşi Mihai Chirica