MENIU

Mazăre, despre demisia din funcția de primar: Mă mai gândesc. Nu o să fac denunțuri

<p>Mazăre, despre demisia din funcția de primar: Mă mai g&acirc;ndesc. Nu o să fac denunțuri&nbsp;</p>

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, că nu va face denunturi la DNA, pentru că nu este turnător, susținând, pe de altă parte, că se mai gândește dacă își dă demisia din funcția de primar, informează HotNews.ro. 

"Uite, mă gândesc. Mai ales după ce l-am vazut pe domnul Băsescu că a trecut în partea astalaltă (...) Nu m-am răzgândit, dar mă mai gândesc', a răspuns edilul la întrebarea jurnaliștilor, citat de Agerpres.

Radu Mazare s-a prezentat miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde s-a judecat contestația DNA la decizia instanței de a-l lăsa liber pe primar, într-un dosar în care acesta este cercetat pentru luare de mită. La finalul procesului, primarul Constanței a fost întrebat de jurnaliști daca el ar face, în anumite condiții, denunțuri la DNA.

"Eu nu sunt turnător. Eu, structural, ca om, nu fac parte din cei trei milioane de turnători, despre care vorbea Băsescu că le-a predat dosarele de colo-colo. Eu sunt bărbat", a adăugat Mazăre.

Totodată, edilul a negat acuzațiile procurorilor, potrivit cărora ar fi primit mită sub forma unor contracte de publicitate, acordate de diverse firme televiziunii Neptun TV, arătând că el nu putea controla această televiziune, deoarece a deținut doar 7% din acțiuni pe care le-a și vândut, în anul 2002.

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a anunțat, pe 19 martie, că a demisionat de la șefia organizației județene a PSD, rămânând un simplu membru al formațiunii politice. Pe 18 martie, Radu Mazăre declara că intenționează, curând, să demisioneze de la Primăria Constanței, dar și de la partid.

Mai multe pe HotNews.ro.