MENIU

Mazăre: Antonescu are un discurs ca al lui Băsescu; este în stare să facă orice pentru acel scaun

Mazăre: Antonescu are un discurs ca al lui Băsescu; este în stare să facă orice pentru acel scaun

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus, marţi, că preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, are un discurs asemănător cu cel al lui Traian Băsescu, "foarte încrâncenat şi foarte rău", precizând că probabil Antonescu este disperat să ajungă preşedinte şi "este în stare să facă orice".

"Sincer vorbind, eu am discutat cu Crin Antonescu acum vreo doi ani şi jumătate, când părea un om cu scaun la cap. În ultima perioadă, recunosc că nu-l mai recunosc. Are un discurs exact ca al lui Băsescu. Are un discurs foarte încrâncenat şi foarte rău. Se simte o răutate interioară. Nu-l înţeleg. Probabil este disperat să ajungă în acel scaun şi este în stare să facă orice, cum a făcut şi Băsescu", a spus Radu Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti, după judecarea dosarului în care este judecat, alături de alte 36 de persoane, pentru atribuirea nelegală a unor terenuri.

Primarul municipiului Constanţa a adăugat că în urmă cu aproximativ un an şi jumătate îl simpatiza pe Crin Antonescu.

"Este un om care îmi plăcea, însă care de vreun an, un an şi jumătate are un comportament total nefiresc şi anormal pentru ce ne trebuie nouă ca să ne dezvoltăm. Eu nu mai vreau un «Băsescu doi». (...) O să i se strâmbe şi ochii până la sfârşit", a mai spus Radu Mazăre.

Primarul Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici, în dosarul privind atribuirea nelegală a unor terenuri.

Prejudiciul în această cauză a fost estimat la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro în dauna municipiului Constanţa, potrivit DNA.