MENIU

Mașina viceprimarului din Timișoara, vandalizată în plină stradă! Ce MESAJ era zgâriat pe caroserie

Mașina viceprimarului Timișoarei a fost vandalizată

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, și-a descoperit autoturismul personal zgâriat dimineața, când se pregătea să plece către Primărie. Anunțul a fost făcut chiar de către oficialul local pe pagina sa de Facebook.

Prin acest atac, viceprimarul spune că se încearcă intimidarea lui, dar dă asigurări că astfel de metode nu vor avea sorți de izbândă: „ Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara.”

Cosmin Tabără a scris că se așteaptă ca situația să escaladeze, și se așteaptă chiar la incendierea mașinii sale.

„Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.”

Oficialul administrației locale din Timișoara le trimite și un mesaj adversarilor săi politici, acuzându-i că au transformat urbea într-o zonă asemenătoare celor din America de Sud

„Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali”

În postarea respectivă, Cosmin Tabără a amintit de o serie de atacuri  ale adversarilor săi la adresa celor care li s-au împotrivit.

„Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist "programat" să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute "prostituate", jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine.”