MENIU

MARIANA CÂMPEANU A DEMISIONAT

MARIANA CÂMPEANU A DEMISIONAT / Foto: MEDIAFAX

Mariana Câmpeanu şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Muncii, după o discuţie cu premierul Victor Ponta, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Câmpeanu a sosit la Guvernn jurul orei 10.00 şi a plecat după aproximativ 30 de minute.

Surse liberale au declarat anterior, agenţiei MEDIAFAX, că ceilalţi miniştri PNL îşi vor depune în bloc demisiile din funcţie miercuri, înainte de şedinţa de Guvern, aceştia urmând să sosească până la ora 11.15 la Palatul Victoria.

Şedinţa de guvern este programată pentru ora 12.00.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marţi seara, că a discutat cu Mariana Câmpeanu şi că aceasta i-a comunicat că va demisiona din postul de ministru, chiar dacă se află în concediu.

Ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, i-au fost recomandate cinci zile de concediu medical, în urma accidentului vascular suferit zilele trecute, aceasta fiind în repaus până în 28 februarie, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Iolanda Stăniloiu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că miniştrii PNL şi-au anunţat, practic, demisiile politice, urmând ca până miercuri, la ora 12:00, miniştii, secretarii de stat şi şefii de agenţii aparţinând formaţiunii să-şi depună demisiile scrise.

El a arătat că demisia miniştrilor liberali va fi prezentată împreună cu demisia tuturor demnitarilor politici ai Partidului Național Liberal, respectiv a tuturor secretarilor de stat, șefilor de agenții, sau a celor care ocupă poziții asimilate cu secretarii de stat.

Liderii PNL au adoptat, marţi seară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare.