MENIU

Maria Grapini, făcută trădătoare de foştii colegi din PC. "Nu are coloană vertebrală"

<p>Maria Grapini, făcută trădătoare de foştii colegi din PC. "Nu are coloană vertebrală"</p>

După ce europarlamentarul Maria Grapini şi-a anunţat printr-o scrisoare deschisă despărţirea de Partidul Conservator şi dezagămirea faţă de Daniel Constantin, pe care îl acuză că i-a furat partidul lui Dan Voiculescu şi îl distruge prin fuziunea cu PLR, o fostă colegă de partid, deputatul Cornelia Negruţ, vice-preşedinte PC, a afirmat într-un comunicat de presă că Maria Grapini nu are "coloană vertebrală", fiind "trădătoare" şi că "violează" limba română.

"În mod obișnuit, nu intru în polemici cu oameni care nu cred în valorile fundamentale ale democrației. Cu atât mai mult cu oameni fără coloană vertebrală politică, adică trădători. Cam astfel stau lucrurile cu ieșirile publice din ultima perioadă ale doamnei europarlamentar al, nota bene, Partidului Conservator, doamna Maria Grapini. Trecând peste greșelile de ortografie proverbiale deja ale fostei noastre colege, vreau să fac unele precizări absolut necesare în momentul 19 iunie 2015 pentru formațiunea noastră politică!", a spus Cornelia Negruţ.

Acesta menţionează că Maria Grapini a obținut de la partid tot ce și-a dorit, și, cu siguranță, poate nici nu a visat vreodată.

"Partidul Conservator a făcut-o președinte de filială, vicepreședinte la nivel național, deputat, ministru și europarlamentar, funcție deținută și în prezent și plătită cu bani foarte frumoși. Toate aceste înalte demnități nu le-ar fi primit doamna respectivă pentru însemnatele sale 'merite' politice, manageriale și organizatorice", a continuat deputatul PC, precizând că aceste privlegii au venit datorită partidului, de la președintele Daniel Constantin, la parlamentari, miniștri și liderii filialelor județene, până la simplii membri ai Partidului Conservator.

De asemenea, deputatul PC a declarat că Maria Grapini nu a fost propusă în funcţiile deţinute datorită rezultatele obținute de Organizația Județeană Timiș și nici pentru "talentul ei discutabil în domeniul economic".

"Acum, doamna vine și ne ceartă pe toți, și spune că e dezamăgită! Aș spune o expresie, dar, ca o femeie elegantă ce sunt, mă abțin... Vă las pe dumneavoastră să analizați comportamentul europarlamentarului nostru, după sintagma 'Hoțul strigă hoții'...", a continuat Cornelia Negruţ.

Conform ei, fuziunea Partidului Conservator cu Partidul Liberal Reformator înseamnă în mod cert "crearea celei de-a treia forțe politice a României, o formațiune modernă de centru dreapta, a cărei definitivare reprezintă unica soluție de salvare de la desființare a Partidului Conservator".