MENIU

Ciolacu, REACȚIE în noul scandal al înjurăturilor: „Preşedintele tinerilor PSD-işti mi-a propus să trimită flori tuturor mamelor liderilor TNL-işti”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că liderul TSD i-a propus să fie trimise flori tuturor mamelor liderilor din TNL, după apariţia celor mai recente imagini de la şcoala de vară a liberalilor, unde s-au proferat injurii la adresa social-democraţilor.

„Preşedintele tinerilor PSD-işti, de la TSD, mi-a propus astăzi, după apariţia acestor imagini, să trimită flori tuturor mamelor liderilor TNL-işti, atât de la nivel central, cât şi din ţară. Mi se pare un răspuns corect din partea preşedintelui şi îl felicit pentru această propunere. Astfel de lucruri nu duc la o construcţie, afectează în primul rând emoţional o coaliţie.

Fiind un derapaj, m-aş fi aşteptat la nişte scuze publice - nu neapărat faţă de PSD-işti - ale conducerii PNL, ci pentru doamnele care au primit aceste injurii. Vom depăşi şi acest moment, nu înseamnă că întoarcem şi celălalt obraz, dar este evident că în interior, acolo, e ceva ce nu funcţionează - la PNL", a declarat Marcel Ciolacu marţi seara la un post TV.

Declarația sa vine în contextul apariției noilor imagini de la petrecerea în care tinerii liberali au înjurat PSD-ul. De data aceasta, cei de la Tineretul Național Liberal au cântat în cor: „Ale, ale, cine e cu PSD, să le … mamele!”.

După ce imaginile au apărut în presă, secretarul general al organizației de tineret a fost demis din toate funcțiile deținute.

Mai multe articole despre:
ciolacu injurii tnl