MENIU

Mama lui Victor Ponta a dezvăluit de ce nu a vrut ca premierul să o însoțească la DNA

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvaluit de ce nu a vrut ca fiul ei sa o insoteasca la DNA Ploiesti, unde a fost audiata joi in dosarul in care ginerele sau, Iulian Hertanu, este arestat preventiv.

Cornelia Naum a fost intrebata, intr-o emisiune sambata seara, la Antena 3, de ce nu a vrut ca fiul ei sa o insoteasca la DNA Ploiesti, prim-ministrul oferindu-se sa ii fie alaturi.

 "Nu am vrut sa am imaginea unei persoane speriate, care pozeaza in victima. Am refuzat categoric imaginea de saraca, batrana si bolnava. Nu sunt atat de naiva si atat de slaba incat nu m-am prins ce cu ce are legaturi...Nu am vrut sa dau imaginea unei persoane speriate, neputincioase. Chiar m-a deranjat ca tot timpul s-a spus ca am 72 de ani...Ei, si ce daca am 72 de ani? Ma pot inca descurca pe picioarele mele, pentru treburile mele. Vi s-ar fi parut aberant sa se interpreteze ca o presiune asupra Justitiei? Nu asta ne mai trebuie pe langa celalalte acuzatii", a declarat mama prim-ministrului.

Pe de alta parte, Cornelia Naum a sustinut ca nu intelege de ce a fost chemata in fata procurorilor, din moment ce nu a vazut niciun document al firmei S.C. Grossmann Engineering Group, implicata in cazul de frauda cu fonduri UE.

 Mai multe pe ziare.com