MENIU

Lupta prezidențială dintre candidați a avut loc mai întâi pe terenul de sport

Lupta prezindențială dintre candidați a avut loc mai întâi pe terenul de sport. În semn simbolic pentru cel de al doilea tur al alegerilor prezidențiale, echipa IRES și echipa Realitatea Plus s-au duelat la un meci de tenis de picior, la Cluj.

Scorul a fost unul strâns, echipele nu au jucat pentru palmares, ci pentru relaxare, condiție fizică, dar și pentru a începe cu un tonus bun ziua cea mare când ne alegem președintele. 

Meciul a început puțin după orele prânzului. Echipați corespunzător, membrii echipelor Realitatea Plus și IRES au dorit să se cunoască mai întâi pe terenul de joc, la o partidă de tenis de picior.

Meciul a fost de la început unul strâns. Dacă echipa Realitatea Plus nu părea foarte bine sudată, nici cei de la IRES nu au stat bine la capitolul antrenament.

Fiecare echipă a dat totul pe teren pentru a-și adjudeca victoria.

 Vasile Dancu: "Noi suntem o echipa mai buna, Cozmin are echipa buna, dar au comportament individualist, paseaza mai putin, au crezut ca suntem mai slabi".

Cozmin Gușă: "În 25 de ani ce s-a schimbat? Vasile e mult mai calculat, are niste fineturi, m-a lovit cu mingea , si este mai suplu".

Meciul s-a încheiat 3 la 2 pentru sociologi. Cu echipa IRES ne întâlnim și în ziua alegerilor, Realitatea Plus va prezenta la ora 21 rezultele exil Poll-ului.

Atunci veți afla primii cine este președintele României. 

Mai multe articole despre:
cozmin gusa vasile dancu ires realitatea plus