MENIU

Lupta în PSD. Daniel Florea câștigă, Robert Cazanciuc pierde

Lupta pentru funcții în PSD este în toi. Membrii Conferinței Extraordinare a partidului o susțin pe Viorioca Dăncilă la candidatura pentru funcția de președinte PSD. Daniel Florea a fost reconfirmat în poziția de președinte al PSD Sector 5, în timp ce fostrul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc a fost respins pentru funcția de Secretar General PSD.

Daniel Florea a fost reconfirmat astăzi în funcția de președinte al Organizației PSD Sector 5, cu unanimitate de voturi! Tot în unanimitate, membrii Conferinței Extraordinare au votat pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dancilă pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat (PSD) și pentru susținerea candidaturii lui Daniel Florea pentru funcția de președinte executiv al PSD, în perspectiva alegerilor ce se vor desfășura la Congresul din 29 iunie.

Organizatia PSD Sector 5 a respins (cu 65 de voturi impotriva, 2 abtineri si 14 voturi pentru) susținerea candidaturii lui Robert Cazanciuc pentru funcția de secretar general al Partidului Social Democrat.