MENIU

Ludovic Orban şi-a pierdut portofelul. Ce i-a transmis celui care nu l-a înapoiat, şi lui Tăriceanu

Deputat, declar portofelul pierdut! Ludovic Orban, parlamentar PNL, se plânge pe un cont de socializare că şi-a pierdut portofelul şi că a aşteptat în zadar, o săptămână, ca cineva să-i înapoieze măca actele. 

"Nu de bani aveam nevoie, că nu sunt rău la pagubă, ci de toate actele, documentele, legitimaţiile", se plânge Orban pe Facebook.
Parlamentarul spune că a renunţat să mai spere să că o să-şi facă acte noi. "Fiţi convinşi că nu o să mă bag în faţă ca alţii", l-a "atins" Orban pe fostul său şef pe linie de partid, Călin Popescu Tăriceanu.

Redăm, în continuare, postarea lui Dacian Cioloş, de pe pagina de Facebook:

"Mi-am pierdut portmoneul. In Bucuresti. Am asteptat o saptamana sperand ca cel care l-a gasit sa faca un minim efort de a mi-l inapoia. Nu de bani aveam nevoie, ca nu sunt rau la paguba, ci de toate actele, documentele, legitimatiile etc.
Din pacate, nici pana astazi nu s-a intamplat nimic. Si daca as fi fost un necunoscut, ar fi fost firesc ca cel care l- a gasit sa faca un minim efort sa ajunga la mine. Chiar daca ar fi vrut sa ia banii, putea dupa aceea sa gaseasca o solutie.
Am renuntat sa mai sper. O sa ma apuc sa- mi fac din nou acte. Fiti convinsi ca nu o sa ma bag in fata ca altii", a scris  Orban, pe Facebook.