MENIU

Ludovic Orban: Mesajul UNPR, o distanţare de poziţia ostilă a lui Victor Ponta

<p>Ludovic Orban: Mesajul UNPR, o distanţare de poziţia ostilă a lui Victor Ponta</p>

Ludovic Orban, prim vice preşedintele PNL, a afirmat la Realitatea TV, că PNL a fost, de fapt, prima formaţiune care a invitat partidele politice la consultări pe tema Codului Fiscal şi că mesajul transmis de UNPR privind consultările reprezintă o distanţare de Victor Ponta şi de poziţia ostilă a primul ministru.

"Este un semnal de individualizare a poziţiei celor de la UNPR. La invitaţia făcut de PNL, UNPR nu este singura formaţiune care a răspuns pozitiv, ci şi Liviu Dragnea", a spus acesta, explicând că PNL consideră că nu trebuie discutat doar Codul Fiscal, ci şi păstrarea echilibrelor macro-economice.

"Ne interesează să discutăm şi Legea Salarizării Unice şi să cădem la nişte înţelegeri prinvind păstrarea echilibrelor macro-economice, care să fie respectate indiferent de cine este la guvernare. Ne interesează să discutăm şi despre absorţia fondurilor europene", a precizat Ludovic Orban, adăugând că o altă problemă care trebuie discutată este reprezentată de reforma administraţiei publice.

"Mesajul lui Gabriel Oprea este de fapt o distanţare de poziţia lui Victor Ponta, singurul care a avut o poziţie ostilă faţă de consultări", a mai spus liderul PNL.

Mai multe articole despre:
PNL Codul Fiscal consultări UNPR victor orban