MENIU

Lucian Bode, REACȚIE după scandalul cu George Simion: „Respectarea legii în România nu este facultativă”

Lucian Bode - ministrul Afacerilor Interne

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a comentat, vineri, incidentul în care a fost implicat liderul AUR, George Simion. Acesta spune că dacă cineva se face vinovat de ultraj, va suporta consecinţele şi rigorile legii. 

Lucian Bode - ministrul Afacerilor Interne a reacționat, vineri, după incidentele care l-au avut în prim-plan pe George Simion.

„Trebuie să înţelegem că respectarea ordinii şi liniştii publice nu este facultativă, indiferent că eşti membru al unei galerii de fotbal şi am văzut ce s-a întâmplat nu demult, indiferent că eşti membru al unei formaţiuni politice, cu toţii suntem obligaţi să respectăm legea în România”, a spus ministrul de Interne.

„Eu îi felicit pentru modul în care au acţionat şi trebuie să înţeleagă toată lumea că respectarea legii în România nu este facultativă. Dacă cineva se face vinovat de ultraj, aşa cum spuneţi aici, va suporta consecinţele şi rigorile legii”, a mai spus Lucian Bode.

A fost scandal de proporții în fața Guvernului, la 3 dimineața. Liderul AUR, George Simion, a fost săltat de mascați, care l-au luat din autocarul partidului. Simpatizanții extremiști s-au îmbrâncit cu polițiștii, iar Simion a fost dus la secție. În cele din urmă, autocarul a fost confiscat de poliție, iar liderul AUR acuză oamenii legii că vrea să îi „plaseze” microfoane și droguri în autocar. 

Mai multe articole despre:
bode reactie simion politie dosar penal