MENIU

Lucian Bode, după anunțul că Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda care va fi dat în trafic: „Vom uni prin infrastructură toate regiunile istorice”

Lucian Bode - ministrul Afacerilor Interne

Lucian Bode - ministrul de Interne a transmis, luni seară, că apreciază faptul că Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda va fi dat în trafic, după ce în 2020 s-au făcut paşi importanţi în implementarea proiectului.

„Mă bucur că un proiect major de infrastructură, Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda, este dat în trafic după un an 2020 în care s-au făcut paşi importanţi în implementarea lui. Am eliminat toate blocajele din calea acestui proiect şi i-am impregnat un ritm susţinut de realizare.

Dezvoltarea infrastructurii de transport rămâne un obiectiv asumat al Guvernului Nicolae Ciucă şi reprezintă coloana vertebrală pe care se va ridica România. Vom uni prin infrastructură toate regiunile istorice”, a transmis Lucian Bode.  

Lotul 2, între Alba Iulia Nord și Aiud, va fi deschis circulației mâine, 30 noiembrie 2021, cu anumite restricții de viteză. Pe tot lotul, viteza va fi limitata la 100 de km/h, iar în zona Dealului Oiejdea, unde se va circula pe o singură cale, pe câte o bandă de sens,  viteza va fi limitată la 60 de km/h, până în aprilie 2022 - termen asumat de constructor pentru încheierea tuturor lucrărilor.

Mai multe articole despre:
lucian bode autostrada sebes turda