MENIU

Liviu Dragnea spune că va refuza paza SPP: "Păi dacă şi la tine în ţară ţi-e frică?!"

Liviu Dragnea spune că va refuza paza SPP, chiar dacă ca preşedintele al Camerei Deputaţilor poate beneficia de astfel de protecţie. În plus, întrebat dacă va candida la președinția României în 2019, Dragnea a fost enigmatic.

Pentru că a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor, Dragnea spune că va refuza paza SPP. ”Nu vreau pază de la SPP. Eu am doi şoferi Relu şi Traian, merg de ani de zile cu ei şi mă simt foarte bine aşa. Mai face şi SPP-ul economie aşa. I-am întrebat şi pe colegii din Parlament dacă ei cred că cineva va da cu pietre în maşină lor şi au nevoie de SPP şi au zis că nu. "Păi dacă şi la tine în ţară ţi-e frică?!"”, a mai zis Dragnea. la Antena 3.

Întrebat dacă va candida la președinția României în 2019, Dragnea a fost enigmatic: ”Pas cu pas.”.

De asemenea, Dragnea a dezvăluit ce i-a spus Iohannis la Cotroceni după ce a aflat că Sevil Shhaideh e propunerea PSD pentru funcția de premier.

”A spus că propunerea e foarte bună și că o știe. A zis că face anunțul după ce termină consultările. Părerea mea a fost că va face anunțul azi. Dar, totul s-a schimbat după ce a vorbit cu Traian Băsescu. O fi făcut un pas înapoi, o fi văzut și ce se întâmplă în presă.”, a spus acesta.

Mai multe articole despre:
SPP Liviu Dragnea pază SPP