MENIU

Dragnea s-a întâlnit cu fiul şi fiica sa, la Indagra: "Staţi să o pup pe fiica mea! Ea e cea reală"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a vizitat, joi, la Indagra, standul expoziţional al firmei Salcia Teleorman, unde s-a întâlnit cu fiul, dar şi cu fiica sa. Inquam Photos a realizat o galerie foto, în care preşedintele PSD este alături de fiul şi fiica sa. 

Dragnea a mers, joi, împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, într-o vizită la târgul agricol Indagra. Printre standurile la care s-a oprit s-a numărat şi cel al firmei Salcia Teleorman.

„Staţi să o pup pe fiica mea. Ea este fiica mea, cea reală, nu cea prezentată prin presă”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor care îl însoţeau.

Ulterior, liderul PSD a gustat din produsele expuse şi i-a invitat şi pe jurnalişti să o facă. „Gustaţi, e păcat că nu gustaţi. Sunt foarte bine făcute. Ăsta e şorici tradiţional”, a spus Dragnea.

Întrebat cum e să aibă un asemenea invitat, fiul său, care stăta în zona de prezentare a standului, a răspuns: „E o deosebită plăcere”. Chestionat de jurnalişti dacă este mândru de fiul său, Dragnea a răspuns:

„Sunt mândru că nu batele pietrele şi că munceşte”. „Eu le-am spus (copiilor meri, n.r.) doar să muncească. Ei şi-au ales ce să muncească, şi facultăţile, şi restul”, a spus Dragnea, care a arătat că fiul şi fiica să nici nu vor să audă de politică.N