MENIU

Liviu Dragnea, pe persoană fizică: "Nu am pistoale. Am Parlamentul şi partidul"

Dragnea si Tariceanu

Liviu Dragnea a transmis un semnal: le-a transmis celor care ocupă funcţii publice că nu este amnezic şi nu uită. Dar întrebat dacă are arme ca să lupte împotriva lor, Dragnea a dat un răspuns cel puţin surprinzător din care reiese că de fapt, acesta deţine pe persoană fizică PSD şi Parlamentul. 

"Nu am pistoale...nu am decat partidul şi Parlamentul", a spus Dragnea. 

"Nu cred că mai e un secret pentru nimeni că sunt ținta acestei doamne", a spus Dragnea, făcând referire la Laura Codruţa Kovesi. Acesta a mai spus că în opinia sa, şi fosta sa soţie este audiată pentru simplul fapt că a fost soţia sa:

"De ce a fost chemata, pentru că a fost soţia mea, nu o să mi-o iert niciodată, o sa spun mai multe lucruri. Aşstept să se deruleze evenimentele in continuare, daca cei care ocupa funcţii publice cred că sunt amnezic, se înşală":

Totodată, Dragnea a mai declarat că "nu se mai pune problema de anchete corecte" in Romania, intrebat cum comenteaza informatia ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala in afacerea Belina fata de fostul presedinte al consiliului judetean Teleorman Adrian Gadea - locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea.

Astfel, şeful PSD nu vede nicio problema în afacerea Belina, sustinad ca este vorba despre "un teren transferat la o autoritate publica", "cu drepturi si obligatii". "Din moment ce s-a transferat si cu drepturi si obligatii nu inteleg unde e greseala", a mai completat Dragnea.