MENIU

Liviu Dragnea împlineşte 55 de ani. Ce urări a primit de la politicieni, dar mai ales de la cetăţeni

Concurs de mesaje linguşitoare cu ocazia zilei lui Liviu Dragnea. Şeful PSD împlineşte astăzi 55 de ani, iar membrii partidului s-au întrecut în urări şi laude la adresa președintelui. În schimb, şi românii de rând au avut urări pentru Liviu Dragnea: "Să vă dea Dumnezeu încă 55 de ani să puteți returna banii pe care i-ati furat". 

"La multi ani, Dl. Presedinte Liviu Dragnea! Sa aveti un an bun! Cu sanatate, putere de munca, vesti bune, colegi si prieteni sinceri!", a scris  Gabriela Vrânceanu Firea, pe Facebook. 

"La multi ani, Liviu Dragnea! Un lider de forță, un om special care, mai presus de orice, iubește România și și-a pus întreaga viață în serviciul ei. Felicitări pentru rezultatele echipei politice PSD! La mulți ani, domnule Președinte!", este mesajul lui Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.

Nici fostul şef al judeţului Girurgiu, ajuns acum omul doi în partid, nu s-a lăsat mai prejos. A postat şi el o fotografie cu Liviu Dragnea, căreia i-a ataşat şi un mesaj plin de urări. 

"La mulți ani, domnule Președinte Liviu Dragnea! Să vă dea Dumnezeu sănătate, înțelepciune și putere de muncă! La cât mai multe reușite în fruntea Partidului Social Democrat!, a scris Niculae Bădălău, cel pe care Liviu Dragnea nu l-a susţinut să ajungă preşedintele Curţii de Conturi.

Pe de altă parte, multe mesaje au fost postate şi pe pagina de Facebook a portalului nostru de ştiri. Iată trei dintre ele:

 "Să vă dea Dumnezeu încă 55 de ani să puteți returna banii pe care i-ati furat"

  "La multi ani la puşcarie cu executare!"

  "Iţi doresc sa saracesti brusc, sa te muti intr-o camera de camin, sa ai o pensie de 400 lei pe luna, si sa traiesti mai mult de 100 de ani".