MENIU

Liviu Dragnea, dezvăluiri bombă la Culisele Statului Paralel. Ce crede Anca Alexandrescu despre acuzațiile legate de un oligarh al lui Putin

Liviu Dragnea și Anca Alexandrescu

Liviu Dragnea face dezvăluiri bombă în această seară, la Culisele Statului Paralel, despre presupusele negocieri pe care le-ar fi avut cu un oligarh rus apropiat de Vladimir Putin, în perioada în care era lider al PSD. Înaintea dezvăluirilor pe care le va face Dragnea, realizatoarea Anca Alexandrescu a afirmat că așa-zisele acuzații la adresa acestuia i se par lipsite de consistență.

"Îmi vine să râd, nici n-am vrut să mă aplec asupra acestui subiect. N-au am auzit niciodată de legături cu rușii cât timp am lucrat la guvern și la PSD. (...) Mi se pare absolut ciudat că, pe lângă faptul că procurorii au clasat acest caz, unde erau serviciile secrete în acest timp?! Adică Liviu Dragnea, despre care atunci se spunea că era cel mai important om al țării, se întâlnea cu cine voia el, negocia averea țării cum voia?", a afirmat Anca Alexandrescu.

 

"În al doilea rând, eu nu am auzit despre acest domn oligarh rus până acum și de ce a fost decorat în Israel. Mi se pare o dezgropare de morți. (...) De ce tocmai acum, de ce, dacă serviciile secrete știau ce se întâmplă, n-au intervenit? Ioan Talpeș a fost la mine în emisiune și a spus că într-unul dintre guverne au fost agenți ai Marii Britanii. Și l-am întrebat dacă așa a fost în toate guvernele, el a răspuns că probabil da, și nu numai ai Marii Britanii. Păi dacă serviciile sunt în tot și în toate și nu numai cele românești, ci și cele străine, despre ce fapte de corupție mai vorbim? Dacă toate acestea s-au produs sub nasul serviciilor, atunci să-i ia pe toți. Dacă au ajuns banii ăștia la partid, de ce serviciile secrete nu știu nimic, oficiul pentru spălarea banilor, toate aceste instituții nu știu cum au venit, au venit prin aer?!" a mai precizat aceasta.