MENIU

Liviu Dragnea, despre Corina Crețu: ”Este o mincinoasă!”

<p>Liviu Dragnea</p>

Liviu Dragnea susține că votul dat în Consiliul de miniștrii pentru a transmite scrisoarea de avertisment către România, semnată de Frans Timmermans, o pune în dificultate pe Corina Crețu. Liderul PSD arată că actualul comisar european a votat împotriva României, din moment ce în Consiliu decizia a fost luată cu unanimitate.

"Dacă e așa cum spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat la europarlamentare pentru o formațiune politică de securiști, a votat împotriva României. Când votezi în unanimitate să trimiți o scrisoare pentru a sancționa România, nebazându-te pe nimic, în același timp ești în campanie electorală la un partid care este împotriva partidului de guvernământ. Tu spui că ții cu țara ta și votezi împotriva ei nu poți să fii decât mincinoasă", a afirmat Liviu Dragnea, într-o vizită cu ministrul Agriculturii Petre Daea în Dolj.

Reacția acestuia vine în contextul unei scrisori adresate autorităților române, în care Frans Timmermans avertizează cu un mecanism mai dur decât Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV), dacă modificările aduse codurilor penale intră in vigoare. Acesta precizează că reprezentanții Comisiei Europene au fost nevoiți să revină în ultimele luni, la intervale frecvente, la chestiunea evoluțiilor privind statul de drept în România.

Scrisoarea este adresată președintelui Klaus Iohannis, președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea și premierului Viorica Dăncilă.

Potrivit sursei citate, Comisia Europeană va declanșa "Rule of law Framework", proces care va înlocui pentru un timp MCV, dacă țara noastră adoptă alți pași negativi în domeniul judiciar, precum promulgarea ultimelor modificări aduse codurilor penale.

Liderul PRO România, Victor Ponta, a transmis un mesaj în apărarea Corinei Crețu, după ce în urmă cu puțin timp liderul PSD Liviu Dragnea a atacat-o dur.

"Sobolanule! ProRomania devine alegerea adevaratilor social - democrati , a celor care vor dezvoltarea Romaniei in Europa si va lua peste 10% din voturi! Mori de frica si acum ai ajuns sa o musti pe Corina Cretu! De ce ti-e frica nu scapi!

Dragnea ori este complet analfabet si nu cunoaste structurile europene - ori se adreseaza unor oameni neinformati care pot sa creada orice aberatie! Corina Cretu NU face parte din niciun “Consiliu de Ministri” de care vorbeste mitomanul Dragnea/ din Consiliul de Ministri ai UE fac parte ministrii din Guvernul “Dancila” ( alaturi de ministrii din celelalte guverne europene) / daca Dragnea se refera cumva la Colegiul Comisarilor ( care conduce Comisia Europeana) acolo deciziile nu se iau prin vot - exact ca si in Guvernul de la Bucuresti decide Presedintele Comisiei ( ca un Prim Ministru)!

Dar Dragnea iar a iesit ca un sobolan din cotloane sa muste si sa-i murdareasca pe cei care fac cinste Romaniei !!! Doar pentru ca nu poate sa fure linistit si sa minta romanii!

Corina Cretu este un adevarat social democrat - un roman care a facut cinste Romaniei! ProRomania pentru ca tine cu Romania / atacurile sobolanilor mafioti doar arata ca le este frica !

Pe 26 Mai fiti ProRomania! Ca sa scapam de mafioti si analfabeti!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Corina Creţu Liviu Dragnea