MENIU

Liviu Dragnea, criticat de fostul baron PSD, Constantin Niţă: "Este singurul care dictează"

Nemulţumiri în PSD! Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, este din ce în ce mai criticat de colegii din partid. Fostul ministru şi fostul vicepreşedinte al PSD, Constantin Niţă, a lansat un atac dur la şefia partidului, spunând că liderul PSD este singurul care dictează. 

„Există o singură voce răspunzătoare pentru toate deciziile. Restul imită şi aprobă. Cine nu se supune, este eliminat. Transformă PSD într-un colos cu picioare de lut”, a scris Niţă, pe blogul personal. Reacţia lui vine la doar o zi după ce primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost sancţionat de partid.

De altfel, şi Constantin Niţă este unul dintre foştii lideri PSD eliminaţi din funcţii de către Liviu Dragnea. 

"Există un joc pentru copii numit ,,Simon says”, în traducere ,,Simon spune/decide/porunceşte” care seamănă foarte mult cu ceea ce se întâmplă în PSD în momentul actual. Există o singură ,,voce” răspunzătoare pentru toate deciziile majore. Restul imită şi aprobă. Cine nu se supune este eliminat din ,,joc”. Când nu te consulţi cu toţi preşedinţii de organizaţii din judeţ, când forurile de conducere devin arbitrare, când biroul permanent se întruneşte… ocazional etc., este normal să nu mai ai capacitatea de reacţie. Pierzi contactul cu realitatea. Reuşeşti să transformi un partid de talia PSD într-un colos cu picioarele de lut. Îi iei toată puterea", a scris Niţă, pe blogul său.