MENIU

Rareș Bogdan:"Dragnea vrea să-și facă dinții cu aurul României de la Londra"

Liberalii s-au reunit la un miting în Focşani, Vrancea, unde sunt aşteptaţi mii de oameni. Rareş Bogdan, cel care deschide lista, susţiune un discurs în faţa membrilor de partid.

La evenimentul de la Focșani au fost prezenți, Rareş Bogdan, actualul europarlamentar Siegfried Mureşan, preşedintele PNL, Ludovic Orban, dar şi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, sunt printre cei prezenți la Foșcani. Ca de obicei, Vasile Blaga, fostul co-președinte PNL, nu a fost adus în fața electoratului, la fel ca Adina Vălean, soția lui Crin Antonescu. De altfel, mai mulți candidați la europarlamentare pe lista PNL lipsesc frecvent de la evenimentele organizate de liberali.

Candidatul care deschide lista PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan, a declarat duminică, la un miting liberal în Focșani, că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este „mai periculos” decât liderul PSD Liviu Dragnea.

„In afara de PSD mai este unul ajuns la a 7-a nevasta, dar care lupta pentru familia traditionala. E mai periculos decat celalalt. L-am vazut ca era preocupat recent nu sa puna in dezbatere publica nevoia de spitale, de autostrazi, de scoli, ci despre droguri, despre mari laboratoare in care sa intre el cu Dragnea sa se drogheze singuri. Noi nu vrem dezbateri pe pacanele si nici pe etnobotanice. Suntem popor crestin”, a spus Rares Bogdan.

Rareș Bogdan, capul listei PNL la europarlamentare, a spus duminică la mitingul electoral al liberalilor de la Focșani, că ”PSD vrea să aducă aurul BNR de la Londra ca să-și facă Liviu Dragnea dinții”.

La același miting, Rareș Bogdan l-a numit pe Codrin Ștefănescu ”cap de cauciuc”.

”Nu v-ați săturat să vorbim doar de infractori, dar să nu vorbim de viitor, de școli, de spitale În democrație, hoții stau la pușcărie”, a mai spus Rareș Bogdan.

Mai multe articole despre:
PNL rars bogdan