MENIU

Liderul PSD: ”Decizia pune capăt „mascaradei unui premier care nu a vrut să guverneze”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat, că decizia CCR luată cu 7 voturi „pentru” și 2 „împotrivă” pune capăt „mascaradei unui premier care nu a vrut să guverneze” și „care a fugit de responsabilitate”.

„Cu 7 voturi ”pentru”, Curtea Constituțională a României a pus astăzi capăt mascaradei unui premier care nu a vrut să guverneze. Care a fugit de responsabilitate. Și care a crezut că poate face ce vrea cu democrația.

Legea fundamentală a statului a fost gândită pentru a rezolva situațiile existente într-o societate normală, nu crizele artificiale născute din ultimul sondaj de opinie.

Gata cu joaca, domnilor! Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de un guvern cu puteri depline care să poată lua măsuri ferme și clare. Nu este timp de pierdut. Siguranța oamenilor trebuie să fie acum pe primul loc!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, pe Facebook.

Curtea Constituţională a României a stabilit, luni, că există conflict juridic între preşedinte şi Parlament privind desemnarea liderului PNL Ludovic Orban în funcţia de premier pentu a doua oară.

OFICIAL Curtea Constituțională: Președintele Iohannis trebuie să desemneze alt premier