MENIU

Liderul deputaţilor PDL: BĂSESCU ARE OBLIGAŢIA să spună cine este ofiţerul acoperit

Liderul deputaţilor PDL: BĂSESCU ARE OBLIGAŢIA să spună cine este ofiţerul acoperit

Liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a declarat, miercuri, că Traian Băsescu are obligaţia ”să descopere” ofiţerul acoperit care se numără printre candidaţii la alegerile prezidenţiale şi la care s-a referit. El a adăugat că Iohannis ”nu are nicio legătură cu ceea ce spune preşedintele”.

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL şi PDL, George Scutaru şi Tinel Gheorghe, au fost întrebaţi, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţia şefului statului cu privire la un ofiţer acoperit aflat între posibilii candidaţi la prezidenţiale şi dacă au discutat acest subiect cu candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

”Domnul preşedinte Traian Băsescu are obligaţia să-l descopere pe cel care este acoperit. Noi spunem, cu toată convingerea, că domnul Klaus Iohannis nu are nicio legătură cu ceea ce spune domnul preşedinte Traian Băsescu. Dacă domnia sa are informaţii că altcineva, eu ştiu, ar îndeplini între ghilimele această calitate, atunci să spună. Dar eu ştiam că sunt vreo cinci la care s-a referit domnul preşedinte”, a răspuns liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, potrivit mediafax.ro.

Preşedintele Băsescu a declarat, marţi seară, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi şi a precizat că, dacă nu se va întâmpla, o va face el, arătând că nu este corect să duci o asemenea funcţie "având două butoane".