MENIU

Laura Chiriac părăseşte ALDE după ce i s-a cerut să renunţe la mandatul de consilier local

Deşi va forma majorităţi cu PSD şi UNPR, partidul lui Tăriceanu nu este ferit de scandaluri. Candidata ALDE la sectorul unu, Laura Chiriac, a părăsit formaţiunea. Decizia vine după ce i s-ar fi cerut să renunţe la mandatul de consilier local, obţinut în urma alegerilor.

Într-o postare pe FACEBOOK, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1 a anunţat că a renunţat la toate funcţiile din partid. Laura Chiriac a explicat şi cum a ajuns să fie exclusă din cercul de putere al formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.

 

,,Cu o promptitudine demnă de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat de acasă şi mi-a pus în faţa documentele pentru renunţarea la mandatul de consilier local, obţinut în urma acestor alegeri!" a scris Laura Chiriac, pe Facebook.

Aceasta şi-a exprimat dezamăgirea pentru scorul din alegeri, deşi a precizat că s-a clasat mai bine decât alţi colegi de partid.

,,Este tot ceea ce s-a putut obţine cu un buget infim de campanie şi cu mii de kilometri parcurşi pe jos! Şi fără compromisuri! Pe de altă parte, este cel mai bun scor obţinut de un candidat ALDE în Bucureşti!" a mai explicat Laura Chiriac în postarea sa.

Perioada de campanie electorală a avut-o, de câteva ori, în centrul atenţiei pe Laura Chiriac. Invitată în emisiunea ,,Ora primarului" de la Realitatea TV, aceasta a fost pusă în dificultate în repetate rânduri, în care nu a putut răspunde la întrebări referitoare la funcţia pentru care candida .

 Un alt moment controversat pentru Laura Chiriac a fost cel în care a fost surprinsă într-o postură nepotrivită, în compania lui Sergiu Diacomatu, cercetat în dosarul ANRP.

Mai multe articole despre:
măsuri anunţ decizii Laura Chiriac măsură ALDE pleacă