MENIU

Klaus Iohannis: "Cine ştie ce înţelegeri face domnul Dragnea cu evreii, acolo"

Preşedintele Klaus Iohannis are dubii cu privire la demersurile pe care Liviu Dragnea le poate face în vizita pe care o face în Israel. "Cine ştie ce întelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii acolo", a spus preşedintele.

"Ştiti, această vizită pe care o face premierul, şi se pare si presedintele camerei in Israel, are cateva ciudatenii, una din ele este ca nu au venit la discutii, nu au plecat cu un mandat, au vorbit strict pentru Guvern, şi nu pentru România. M-a îngrijorat secretomania, nu am mai pomenit ca un premier sa plece si să anunte seara tarziu că pleacă. Mai  mare secret a fost la Liviu Dragnea,  s-a aflat ca pleacă acolo abia dupa ce a ajuns, cine stie ce intelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii acolo. Sper ca dupa ce se intoarce sa aibă bunul simţ şi să spună ce a făcut acolo", a spus preşedintele la Bacău. 

Întrebat despre demersurile pe care Liviu Dragnea le face pentru a muta Ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, Iohananis a spus: "Imi imaginez ca domnul Dragnea a vorbit dmineata în faţa oglinzii şi s-a consulatat".