MENIU

Klaus Iohannis, mesaj de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Exprim, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune”

Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un nou mesaj de regret față de pierderea Reginei Elisabeta a II-a, după participarea la funeraliile regale, alături de soția sa, Carmen.

„După ce am participat la funeraliile de stat ale Majestăţii Sale Defuncte Regina Elisabeta a II-a, exprim încă o dată, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune pentru această mare pierdere", a transmis Klaus Iohannis, pe Twitter.

Having attended the state funeral for Her Late Majesty Queen Elizabeth II, once again I express, on behalf of the people of Romania, our heartfelt sympathy for this great loss. pic.twitter.com/sJMjIHTtZy

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) September 19, 2022

„Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a și-a servit patria și întregul Commonwealth cu cea mai mare dăruire, fiind o sursă de inspirație nu doar pentru poporul britanic, ci pentru întreaga lume. Suntem alături de poporul britanic și Familia Regală în această perioadă de adâncă durere și aducem un pios omagiu memoriei și vieții Majestății Sale”, a mai transmis președintele.

Carmen și Klaus Iohannis participă, luni, la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, eveniment organizat, la Westminster Abbey din Londra.

Șeful statului își va încheia ziua cu participarea la recepția găzduită de Regele Charles al III-lea, eveniment ce va avea loc în această seara, de la ora 20:00 (ora României).

Carmen Iohannis, alături de președintele României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la dineul de la Palatul Buckingham

Mai multe articole despre:
iohannis funeralii regina