MENIU

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL: Mi-a fost dor de voi

Președintele Klaus Ioahnnis a precizat, ieri, la evenimentul în care PNL a aniversat 140 de ani de la înființare. 

"Domnule președinte, Mircea Ionescu Quintus, stimata doamna, domnule presedinte Antonescu, doamna presedinte Alina Gorghiu, domnule presedinte Vasile Blaga, stimati invitati, va multumesc pentru invitatie si pentru extraordinara primire pe care mi-ati facut-o in aceasta seara. Sunt miscat si onorat sa fiu din nou in mijlocul vostru. Mi-a fost dor de voi. Sunt hotărât în această seară să vorbesc ceva mai mult, pentru ca evenimentul de astazi este unul cu totul special”, a spus președintele.

"Am avut marea onoare și plăcare să primesc Premiul Brătianu, ca și persoana care e din afara partidului, dar m-am bucurat foarte mult să îi revăd pe colegii mei și discursurile au fost foarte emoționante. O atmosferă foarte frumoasă. Mi-i doresc la guvernare", a mai afrimat Klaus Iohannis.

Întrebat, de jurnaliști, dacă a vorbit cu premierul Victor Ponta, cu privire la impactul financiar în contextul creșterii alocației pentru copii, de la 42 la 84 de lei, șeful statului a precizat:

"Am vorbit despre această chestiune și cu siguranță se vor găsi soluții. După părerea mea, este un act normativ binevenit", a afirmat Klaus Iohannis.