MENIU

Judecător CSM,despre cazul Udrea: Justiţia nu se face la televizor.Sper să-şi dovedească nevinovăţia

<p>Judecător CSM,despre cazul Udrea: Justiţia nu se face la televizor.Sper să-şi dovedească nevinovăţia</p>

Judecătorul Horaţius Dumbravă, membru al CSM, a declarat, miercuri, cu privire la acuzaţiile Elenei Udrea, că nu e normal să fie aruncate în aer toate instituţiile din România, pentru că cineva are o problemă de natură penală şi că justiţia ”nu se face la televizor, ci în faţa organelor judiciare", potrivit Mediafax.

”Nu e normal să aruncăm în aer toate instituţiile din România pentru că cineva are o problemă de natură penală. Trebuie să şi-o rezolve în faţa organelor judiciare, să aşteptăm rezultatul acestor organe judiciare. Justiţia nu se face la televizor, ci în primul rând în faţa organelor judiciare”, a spus Horaţius Dumbravă.

Întrebat dacă se referă la deputatul Elena Udrea, atunci când face astfel de afirmaţii, Dumbravă a spus că se referă ”în special la doamna Elena Udrea, pentru că de acolo a pornit toată discuţia”.

”Eu sper să-şi dovedească nevinovăţia, sau, mă rog, să nu se confirme vinovăţia aparentă pe care o aduc procurorii”, a adăugat Horațius Dumbravă.

Pe de altă parte, întrebat dacă reprezentanţii sistemului judiciar simt presiune în urma afirmaţiilor făcute de unii politicieni, în legătură cu activitatea lor, Dumbravă a răspuns că oamenii din sistem nu mai resimt această presiune, dar că justiţia trebuie ”să stea deoparte de orice acuzaţii nefondate”.

Judecătorul Horaţius Dumbravă a fost prezent, miercuri, la Ploieşti, unde a asistat la şedinţa de bilanţ a Curţii de Apel.

Mai multe pe Mediafax.