MENIU

Jocuri de Putere. ROMÂNIA: FLAMÂNZI vs BARONI - ora 21.00

<p>Rareş Bogdan</p>

Diseară, de la ora 21.00, o nouă ediție incendiară cu Rareș Bogdan și invitații săi. 

Dialog fara menajamented de categoria grea: politicienii, fara culoare politica, in moara lui RARES și ORESTE. Despre restauratia deceniului, comunismul cu fata umana victorios dupa 26 de ani.

Toate subiectele fierbinti, in pielea goala! Adica fara nicio cenzura!

BOMBĂ: sotia nr.4 rupe nasul lui Pinocchio! Marturia Ioanei fostă Tariceanu si impactul devastator asupra celui de-al doilea om in stat! 

Ce nu au fost in stare sa faca jurnalistii, opozantii politici si politicienii a rezolvat o fosta sotie. Ce se afla in spatele denuntului in EXCLUSIVITATE la "Jocuri de putere"

Ora 22.15 - Fierbe Romania! CSM cere Inspectiei Judiciare cercetarea procurorului general al Romaniei pentru pozitiile critice la adresa OUG 13. DE CAND FACE CSM POLITICA?

Decizia CCR favorabila lui Tariceanu nu liniștește Dâmbovița - noi suspiciuni, dar si noi argumente!

LISTA RUȘINII: privatizari, distrugeri intentionate ale industriei - Cum a fost cedata Romania bucata cu bucata si cine au fost artizanii

PRIMARIA BUCURESTI, MUTATA LANGA PHENIAN!! O Capitala, doua sisteme! Firea nationalizeaza toate serviciile comunitare si vrea sa controleze tot! Cu ce consecinte? Argumente, nu iluzii! Cifre, nu bârfe!

Intr-o emisiune marca "Rares Bogdan", la Realitatea TV si Realitatea FM de la 21.00 la 24.00

Mai multe articole despre:
Oreste Teodorescu Rareş Bogdan jocuri de putere