MENIU

Ionuţ Stroe, despre ruperea coaliţiei: „Trebuie să înceteze aceste scenarii! Sunt doar speculații”

Ionuț Stroe, purtător cuvând PNL. Foto/FB

Purtătorul de cuvânt la PNL spune că zvonurile privind ruperea coaliției de guvernare sunt doar pure speculații. 

„E nevoie să clarificăm povestea «scenariilor» din PNL, ca să înceteze orice fel de speculaţie: nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea şi coaliţia de guvernare la ultima şedinţă de birou politic al partidului. Nu e posibil ca orice şedinţă de partid să aibă ca rezultat o pleiadă de ştiri venite «pe surse» şi scenarii pe care le fac alţii pentru noi. Ne-am întâlnit şi ne vom mai întâlni în şedinţe de partid, e firesc. Asta nu înseamnă că ne reevaluăm săptămânal obiectivele politice”, a scris Ionuţ Stroe, joi pe Facebook.
 
El a adăugat că „PNL are o misiune grea, dar asumată ferm de toţi membrii săi: aceea de a guverna România în această perioadă de criză”.
 
„De a proteja cetăţenii şi locurile de muncă, de a redresa economia şi a menţine stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR, de a asigura o absorbţie cât mai mare a fondurilor europene, precum şi a garanta securitatea ţării şi siguranţa cetăţenilor. Când Partidul Naţional Liberal va avea de anunţat o decizie, o va face public, prin reprezentaţii săi, ca şi până acum. Nu pe surse, nu prin scenarii. Pentru că asta presupune o conduită politică serioasă”, a completat Stroe.