MENIU

Ionuț Moșteanu: Vlad Voiculescu și Stelian Ion ar putea reveni în guvern - Când va fi finalizată lista miniștrilor din Cabinetul Cioloș

Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR - Ionuț Moșteanu spune că Vlad Voiculescu și Stelian Ion ar putea reveni în viitorul guvern. El a declarat că duminică seara va fi finalizată lista miniștrilor din Guvernul Cioloș.

„Duminică seara va fi finalizată lista miniștrilor. Este posibil ca pe această listă să se regăsească și tehnocrați, dar asta vom vedea la momentul finalizării listei”, a spus Ionuț Moșteanu.

Referitor la informația potrivită căreia foștii miniștri ai USR - Vlad Voiculescu și Stelian Ion - ar putea reveni în Guvern, Moșteanu a răspuns: „În principiu, cred că da. Sunt oameni care au făcut treabă, sunt oameni care au arătat că au curaj și responsabilitate”.

Ionuț Moșteanu spune că USR ar putea să formeze un Guvern minoritar.

„Am convocat Comitetul politic pentru sâmbătă. Comitetul decide programul de guvernare și lista cu cei care o să fie în minister. În cazul în care negocierile eșuează, România trebuie guvernată. Domnul Cioloș trebuie să guverneze.

Dacă negocierile eșuează o să venim cu un guvern aprobat de Comitetul politic la începutul săptămânii viitoare. Fac un apel la toate partidele că România trebuie guvernată, un apel la responsabilitate”, a spus Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR.