MENIU

Ionel Dancă, prima REACȚIE după zvonul privind excluderea din partid: „Au preluat în mod bolșevic conducerea PNL”

Ionel Dancă

Ionel Dancă a reacționat după zvonul potrivit căruia urmează să fie exclus din PNL alături de Ludovic Orban. Acesta spune că actuala conducere a preluat partidul în mod bolșevic.

„Pentru cei care au preluat în mod bolșevic conducerea PNL, judecățile sunt simple și sumare: cine critică noua conducere a partidului și alianța PNL cu PSD va fi exclus din PNL!

Am spus-o și o mai repet, indiferent de sancțiuni, alianța PNL cu PSD la guvernare, pregatită de noua conducere PNL, împreună cu președintele Klaus Iohannis, este cea mai mare fraudă electorală de la comuniști încoace, care trădează voturile românilor și încalcă voința membrilor și simpatizanților liberali”, a transmis Ionel Dancă.

Liberalii vor avea, vineri, la ora 11:00, o nouă ședință a Biroului Executiv al partidului și, potrivit unor surse, se va supune la vot excluderea lui Ludovic Orban și a lui Ionel Dancă din partid.

Cîțu pregătește mazilirea lui Orban și a lui Dancă. PNL, la un pas să-și piardă identitatea. Se cere DEMISIA liderului partidului

Mai multe articole despre:
ionel danca excludere pnl