MENIU

ION CRISTOIU, după anunțul lui GEORGE MAIOR: CINE VA ÎNDRĂZNI?

Ion Cristoiu a postat pe blogul său un text intitulat ”Gândul de sâmbătă”, în care analizează anunțul lui George Maior de a demisiona din frunte SRI, după ce va fi ales noul președinte. Astfel, acesta dezbate posibilitateai ca unul dintre cei 14 candidați să nu îl mai numească pe George Maior pentru un nou mandat la conducerea SRI.

”Cei slabi de înger din SRI (dacă există așa ceva), activi sau sub acoperire, vor fi fost gata să leșine, citind pe site-uri și pe burtierele televiziunilor de știri că:
După alegerile prezidențiale, George Maior, directorul SRI, își va da demisia.

Auzind și el știrea de la Anca Alexandrescu, trimisă prin SMS, singura lectură, pentru că e scurtă, scutită de dureri de cap intelectuale, Victor Ponta a declarat că dată fiind pregătirea, George Maior nu va rămîne șomer.

Din cîte se vede, din știre, s-a înțeles astfel că după alegeri George Maior pleacă din fruntea SRI.
De aici și înflorirea rapidă a ipotezelor că va fi numit premier.
George Maior n-a spus însă că pleacă.
A spus că-și va depune demisia noului președinte.

Asta înseamnă că va merge la Cotroceni și-i va spune noului președinte că-și depune demisia, așteptînd, firește, ca noul președinte să-i spună că i-o primește sau, dimpotrivă, că vrea ca George Maior să rămînă mai departe în fruntea SRI. Deși ei n-au făcut atîta publicitate gestului, toți directorii SRI de pînă acum au procedat la fel. După venirea unui nou președinte, au mers la Cotroceni și și-au depus demisia. În cazul tuturor, noul președinte le-a respins demisia, spunîndu-le să rămînă la post”, a scris Cristoiu pe blogul său.

 

 Mai multe pe blog Ion Cristoiu