MENIU

Ion Cristoiu aruncă BOMBA: "Protestele de acum seamănă cu cele din 90". Ce spune despre o eventuală demisie a lui Grindeanu

Ion Cristoiu

Demisia lui Sorin Grindeanu de la Transporturi ar putea să-l ajute pe Marcel Ciolacu să controleze mai bine Partidul Social Democrat. Declarația a fost făcută în exclusivitate la Realitatea PLUS de Ion Cristoiu. De asemenea, gazetarul susține că lipsa de acțiune a guvernului actual cu politica lui Ion Iliescu de la protestele din anii 90. 

"Ar putea să balanseze în favoarea lui Marcel Ciolacu, dacă ar demisiona dl Sorin Grindeanu, care constituie acolo un pol de putere.

Strategia Guvernului îmi amintește de strategia lui Ion Iliescu în legătură Piața Universității. (...) În loc să se preocupe atunci, în aprilie 90 de ce cereau cei din Piața Universității, Ion Iliescu a lansat celebrul slogan «Lasă-i să fiarbă în suc propriu».

În plan politic cred că PSD-ul o ia în jos. De regulă, asemnea mișcări - chiar dacă ele sunt, să zicem - sleite - totuși rămân. Mult mai grav pentru Marcel Ciolacu și pentru PSD este faptul că acesta este vârful icebergului. Totuși, în ultima vreme și în decembrie au fost multe bulbuceli, mai peste tot", a declarat Cristoiu, pentru Realitatea PLUS.