MENIU

IOHANNIS: Nu am cum să fac un pas înapoi

IOHANNIS: Nu am cum să fac un pas înapoi / Foto: MEDIAFAX

KLAUS IOHANNIS. Prim-vicepreședintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a declarat, joi, că nu va face un pas înapoi privind intrarea sa în Guvern, în condițiile în care toți colegii săi de partid îl susțin pentru a ocupa postul de vicepremier și ministru de Interne.

"Partidul și-a dorit să fiu vicepremier și ministru de Interne și eu am acceptat propunerea. Exact din acest motiv nu am cum să fac un pas înapoi. S-a discutat, la ultima ședință a Biroului Politic PNL, cum mergem mai departe și s-a pus inclusiv întrebarea dacă se dorește schimbarea propunerilor. Nu au existat astfel de propuneri și nu a existat nicio susținere, dimpotrivă practic toți cei prezenți, cu câteva abțineri, au votat pentru continuarea cu aceste propuneri", a explicat IOHANNIS.

Întrebat de un jurnalist dacă el este problema care împiedică finalizarea negocierilor din USL, KLAUS IOHANNIS a răspuns: "Dacă eu aș fi problema, ar fi o problemă pentru mine".

Prim-vicepreședintele PNL a refuzat să spună dacă liberalii vor ieși sau nu luni de la guvernare, preferând să îndemne jurnaliștii să aștepte ziua de luni pentru a vedea care este evoluția negocierilor din USL.