MENIU

Iohannis, cu bicicleta prin fața sediului PSD

<p>Iohannis, pe bicicletă</p>

În timp ce candidatul puterii la prezidenţiale discuta la partid despre suspendarea colegilor şi problemele lor cu legea, candidatul opoziţiei a avut o zi relaxată. Decât corupt, mai bine biciclist le-a transmis Klaus Iohannis adversarilor săi în cursa pentru Cotroceni, aşa că a plecat la plimbare pe două roţi. Nu singur. Alături de alţi trei sute de liberali şi democrat liberali. În drumul său, Klaus Iohannis a trecut pe lângă sediul PSD. 

Marşul ALianţei Creştin Liberale pe două roţi a început lângă sediul de campanie al PNL şi s-a întins pe patru kilometri. Preşedintele PNL spune că Bucureştiul nu e la fel de prietenos cu bicicliştii, ca Sibiul, dar lucrurile se pot schimba.

În drumul său, Klaus Iohannis a trecut pe lângă sediul PSD, le-a făcut cu mâna celor care îi priveau, de pe margine şi şi-a văzut de drum.

”Dintotdeauna am mers cu bicileta...cred că de la patru ani am primit prima bicicleta si de atunci pana la 30 de ani am mers numai pe bicicleta”,  le-a spus acesta jurnaliștilor. 

Marşul Liberalilor a avut loc în timp ce social democraţii luau decizii legate de colegii lor de partid, care au probleme cu justiţia.

Mai multe articole despre:
PSD Kiseleff decizii Klaus Iohannis mers cu bicicleta