MENIU

Iohannis: Am discutat cu Antonescu şi nu mi-a reproşat că l-am trimis în surghiun

<p>Iohannis</p>

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că a avut o discuţie cu fostul lider al partidului, Crin Antonescu, iar acesta nu i-a reproşat că l-ar fi trimis în "surghiun" după ce a preluat şefia partidului până la Congresul PNL.

Iohannis a fost întrebat, la Adevărul Live, despre situaţia din PNL, ca urmare a retragerii lui Crin Antonescu din fruntea partidului şi din poziţia de candidat la prezidenţiale.

Acestuia i s-a relatat faptul că Antonescu a susţinut că Iohannis nu ar fi deloc străin de unele "jocuri" din PNL care ar fi avut scopul de a-l propulsa în fruntea partidului.

"Nu am urmărit declaraţiile, am avut un pic de treabă, dar nu cred că a făcut astfel de afirmaţii. Nu le comentez necitindu-le sau nevăzându-le în direct. Sigur, de multe ori cineva face o afirmaţie care pe urmă este interpretată de cineva, pe urmă răspunde cineva", a răspuns Iohannis.

Liderului PNL i s-a precizat că cel care a răspuns la afirmaţiile lui Antonescu a fost Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba.

"Eu zic să nu exagerăm cu interpretările pe interpretări", a afirmat Iohannis.

El a fost întrebat, ulterior, dacă a discutat cu fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu.

"Chiar astăzi am discutat, avem o relaţie foarte bună şi nu mi-a reproşat că l-am trimis în surghiun sau...e o interpretare excesivă", a mai spus Iohannis.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seară, că retragerea sa din cursa pentru prezidenţiale a fost determinată de faptul că nu putea expune partidul la o dezbatere legată de oportunitatea candidaturii sale sau a lui Klaus Iohannis pentru Cotroceni, care a fost începută în PNL.

Mai multe articole despre:
PNL Crin Antonescu Klaus Iohannis